Gezocht: student die praktijkervaring wilt opdoen en/of Dierenarts op zelfstandige basis, deeltijds of voltijds, Middelkerke/Oostende (m/v/x).

Wie zijn wij? Dierenarts Katty is een jonge dierenartsenpraktijk voor kleine huisdieren in regio Middelkerke/Oostende. Onze klanten en hun lieve viervoeters kunnen bij ons terecht voor consultaties, verdere onderzoeken en chirurgische ingrepen. We staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak. Dierenarts Katty beschikt over moderne apparatuur(eigen in huis LABO, RX, Echo etc.) en biedt altijd uitgebreid onderzoek en advies. We bestaan momenteel uit 2 dynamische jonge dierenartsen en 1 parttime stagiair, maar zijn nog op zoek naar 1 of meerdere leuke collega’s om ons team te versterken.

Meer weten? Surf dan zeker eens naar onze website www.dierenartskatty.be. of onze facebook pagina dierenarts Katty.

Wie zoeken wij? Om onze snel groeiende praktijk te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde student en/of dierenarts. We houden van sociale, klantgerichte collega’s met een groot hart voor dieren. Welke vereisten? Ben je leergierig? Dan is werkervaring geen must, een opleiding dierengeneeskunde is dat natuurlijk wel. Wij voorzien de nodige begeleiding zodat je zelfstandig leert werken. Na afstuderen zeker mogelijkheid om te blijven werken bij ons. Of indien reeds afgestudeerd mogelijkheid om onmiddellijk te starten, startdatum en dagen zijn allemaal bespreekbaar.

Wat bieden wij? Een deeltijdse of voltijdse job met veel flexibiliteit. Welke uren en dagen je komt werken, bepalen we in onderling overleg. Hierdoor kan je de stage of job mogelijk ook combineren met een 2de job. Eerlijke verloning is bij ons een must, afhankelijk van werkervaring en motivatie. Je komt terecht in een boeiende praktijk waar zowel algemene consultaties als chirurgische ingrepen worden uitgevoerd. We beschikken over een toffe werkomgeving met ruime consultatieruimte. Leuke extra: de praktijk ligt op wandelafstand van het strand, ideaal om na het werk te genieten van een zonnige dag.

Hoe solliciteren? Voel je het al helemaal kriebelen? Dan maken we graag even kennis. Je kan ons bereiken op 0468 45 22 80 of via info@dierenartskatty.be. Zit je na het lezen van deze vacature nog met vragen? Aarzel ook dan niet om contact op te nemen.

Hopelijk tot Binnenkort!

Spread the love