Onze Diensten

Specialisatie Kleine Huisdieren

Maak een afspraak

over ons

Frequently Asked Questions

Over

Ons Zorgaanbod

Wenst u de beste verzorging voor uw hond, kat, konijn, rat, cavia etc… weet u graag wat het beste is voor uw huisdier? Wij kunnen u hierbij helpen!

Beoordelingen

Van Onze Bezoekers

Top bediening bij Katty! Heeft me al meerdere keren uit de nood geholpen met mn kat en mn hond! Hond mooi genaaid geweest aan z’n pootje nadat ie in prikkeldraad was gelopen!
Merci Katty

Carlis

Fantastische dierenarts! Kunnen altijd op je rekenen als er iets is met onze poesjes. En al heel goed voor onze poezen gezorgd! Doe zo verder. En ik raad je zeker aan aan mensen die een dierenarts aan het zoeken zijn!

Lady

FAQ

Veelgestelde Vragen

Wanneer moet mijn puppy gevaccineerd worden?

Uw puppy moet gevaccineerd worden op een leeftijd van 9 en 12 weken. Meer info hierover vind u hier.

hoe vaak moet ik mijn hond ontwormen?

Een puppy moet ontwormd worden wanneer het dier 2, 4, 6 en 8 weken is. Daarna maandelijks tot de pup een half jaar is. Volwassen honden moeten 3 tot 4 x per jaar behandeld worden. Er zal meer moeten ontwormd worden wanneer er sprake is van een hogere infectiedruk bv. na contact met slakken.

op welke leeftijd kan mijn teef gesteriliseerd worden?

Een sterilisatie kan al op jonge leeftijd uitgevoerd worden. Het ideale moment voor een sterilisatie is na de eerste loopsheid. De teef moet niet eerst een nestje gehad hebben.

moet ik het hele jaar door behandelen tegen vlooien en teken?

We raden aan om het hele jaar te behandelen tegen vlooien en teken. Teken komen vooral voor tijdens de wintermaanden maar vlooien kunnen gedurende het hele jaar voorkomen. Ze zoeken namelijk tijdens de winter de warmte op van onze huizen en gaan zo onze huisdieren besmetten.

Wat bij annulatie?

Indien operatieve ingrepen <24h op voorhand geannuleerd worden of niet geannuleerd worden dan wordt er 60euro gefactureerd voor de onkosten te vergoeden.
Indien een consultatie <2h op voorhand geannuleerd wordt of niet geannuleerd wordt voor de aanvang van de consultatie dan wordt de consultatie aangerekend.

Wanneer moet mijn kitten gevaccineerd worden?

Uw kitten moet gevaccineerd worden op een leeftijd van 9 en 12 weken. Meer info hierover vind u hier.

hoe vaak moet ik mijn kat ontwormen?

Een kitten moet ontwormd worden wanneer het dier 4 en 8 weken is. Daarna maandelijks tot de kitten een half jaar oud is. Volwassen katten moeten 3 tot 4 x per jaar behandeld worden.

op welke leeftijd kan mijn kater gecastreerd worden?

Een castratie wordt meestal uitgevoerd rond een leeftijd van 6 maanden.

op welke leeftijd kan mijn kat gesteriliseerd worden?

Een sterilisatie wordt meestal uitgevoerd rond een leeftijd van 6 maanden.

Stuur Ons Een Bericht

Breng Ons Een Bezoek

Rietstraat 18, 8430 Middelkerke

Bel Ons Vandaag

059 46 46  49