Wij Zijn Wij?

Onze Praktijk

Het welzijn van uw huisdier is onze hoofdzorg. Elke dag streven we ernaar onze volle kennis, vaardigheden en mededogen in te zetten om u en uw huisdier van dienst te zijn. 

Voeding

Uw huisdieren optimaal in gezondheid houden met ons voedingsadvies

Apparatuur

onze praktijk is uitgerust met de beste professionele apparatuur.

Zorgaanbod

Wij werken samen om u en uw dier zo goed mogelijk te helpen.

Onze Missie & Vissie

Dierenartsenpraktijk Katty staat voor een persoonlijke aanpak waarbij elk dier en baasje warm onthaald worden en geen nummers zijn in de rij. Met een zeer bekwame en toegewijde staff die oprecht de liefde bezit voor elk dier dat onder onze zorg valt, zijn wij gedreven om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar ook om van onze praktijk een plaats te maken waar u en uw geliefde huisdier terecht kunnen.

 

Onze Paw Principes

 Onze huisdieren

 Aan het einde van de dag is het onze doelstelling om onze gezelschapsdieren een zo kwaliteitsvol mogelijk leven te geven. We focussen ons o.a. de bescherming van de kittens en puppy’s door in te staan  voor de eerste belangrijke vaccinaties en essentiële  puppy-socialisatie.

Wij hebben 2 aparte consultatieruimtes en werken steeds op afspraak zodat ook onze katten zich veilig voelen in de praktijk.

 

Ons team

Onze totale toewijding aan uw huisdieren begint met onze professionele, medelevende medewerkers die de nodige liefde bezitten voor de dieren.

 

Onze klanten

We zijn een luisterend oor voor elk baasje en we bieden betaalbare diergeneeskunde aan op maat van elke klant. We voorzien gratis parkeerplaats voor de ingang en zijn zeer gemakkelijk te bereiken via de hoofdbaan vanuit Oostende (Nieuwpoortsesteenweg) richting Middelkerke-Westende (oostendelaan en Westendelaan).

 

Uw huisdier, onze zorg

Door onze passie voor huisdieren streven we naar de beste veterinaire kwaliteit om uw huisdier zo goed mogelijk bij te staan. U kan steeds terecht bij ons (7 op 7 en na de openingsuren) voor het nodige advies.

Gelukkige beestjes = gelukkige baasjes

Wij vinden dat uw huisdier een zeer belangrijk onderdeel is van uw gezinsleven. Onze missie is om de gezondheid en het geluk van uw trouwe viervoeter maximaal te optimaliseren zodat de unieke band tussen u en uw huisdier zo sterk mogelijk blijft.

Warme harten voor koude neuzen

Met volle empathie en klantvriendelijkheid zorgen we ervoor dat onze  gastvrije praktijk steeds een luisterend oor is voor u en uw huisdieren.  Voor elk dier is er hier een plaatsje!

Professional

Het Team

Ons doel is om een veterinair gezondheidszorgteam samen te stellen dat zich toelegt op het leveren van uitzonderlijke klantenservice en veterinaire gezondheidszorg.

Dierenarts Katty

Afgestudeerd als dierenarts in 2015, ben ik vol enthousiasme ervaring gaan opdoen in het buitenland. Na gewerkt te hebben in Frankrijk (Parijs) in een kleine huisdierencentrum met verschillende collega’s had ik toch de drang mijn carrière verder te zetten aan de kust in België. 
Vooraleer ik gestart ben als dierenarts in meerdere praktijken (gecombineerd) in regio Middelkerke, Oostende en Brugge; kriebelde het toch nog om mee te werken aan een project in het buitenland.
Zo heb ik als vrijwillige dierenarts voor de organisatie Darwin Animal Doctors enkele maanden in Ko Tao (Thailand) operaties uitgevoerd bij vele straathonden en straatkatten in functie van hun welzijn en om de populatie straathonden en katten in te perken.
Na een 4-tal jaar samen te werken met collega’s kreeg ik toch de drang om mijn eigen praktijk uit te bouwen. Na de nodige ervaring opgedaan te hebben heb ik toch besloten eerst nog een specialisatie te starten aan de Universiteit van Gent.
Gedreven en gepassioneerd door mijn vak streef ik naar continue bijscholing.
Zo is mijn opleiding Vakdierenarts Kleine Huisdieren aan de Universiteit Dieregeneeskunde bijna afgerond, dit is een 2 jarige opleiding  die ons verder verdiept in de laatste nieuwe technieken en inzichten in de diergeneeskunde. Zodat we uw huisdier met de beste veterinaire kwaliteit kunnen bijstaan.
Met volle enthousiasme kan onze praktijk op 4 november 2019 van start gaan en we kijken ernaar uit jullie te ontmoeten!

info@dierenartskatty.be

Dierenartsassistente Ariane


Ik behaalde in 2013 mijn bachelordiploma Dierenzorg aan Hogeschool Gent, en in 2015 ook een Master of Science in Global Wildlife Health & Conservation aan de University of Bristol in Engeland.

Van 2016 tot 2018 besloot ik de wijde wereld in te trekken, waarbij ik onder andere 4 maanden kalfjes heb grootgebracht op een melkveebedrijf in Australië en 4 maanden met WWF onderzoek gedaan naar wilde bizons in Roemenië. Toen ik thuis kwam eind 2018 kriebelde het om mijn professionele ervaring met dieren verder uit te diepen. Zo ben ik in het voorjaar van 2019 begonnen aan mijn carrière als dierenartsassistente.

Mijn eerste drie jaar als dierenartsassistente heb ik mij vooral toegespitst op de verzorging van gehospitaliseerde dieren en het assisteren tijdens operaties. In maart 2022 was ik klaar voor een nieuwe uitdaging en ben ik begonnen bij Dierenarts Katty. Samen met Katty kijk ik er naar uit om onze klanten te helpen hun geliefde huisdieren gezond en fit te houden. Ik heb zelf twee schatjes van katjes, Lily en Jacques. Ik weet hoeveel een huisdier voor iemand kan betekenen, dus het geeft dan ook veel voldoening om ze er weer bovenop te helpen.

Ik kijk ernaar om u met uw trouwe viervoeter te ontmoeten in de praktijk!

Stuur Ons Een Bericht

Breng Ons Een Bezoek

Rietstraat 18, 8430 Middelkerke

Bel Ons Vandaag

059 46 46  49