Wij Zijn Wij?

Onze Praktijk

Het welzijn van uw huisdier is onze hoofdzorg. Elke dag streven we ernaar onze volle kennis, vaardigheden en mededogen in te zetten om u en uw huisdier van dienst te zijn. 

Voeding

Uw huisdieren optimaal in gezondheid houden met ons voedingsadvies

Apparatuur

onze praktijk is uitgerust met de beste professionele apparatuur.

Zorgaanbod

Wij werken samen om u en uw dier zo goed mogelijk te helpen.

Onze Missie & Visie

Dierenartsenpraktijk Katty staat voor een persoonlijke aanpak waarbij elk dier en baasje warm onthaald worden en geen nummers zijn in de rij. Met een zeer bekwame en toegewijde staff die oprecht de liefde bezit voor elk dier dat onder onze zorg valt, zijn wij gedreven om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar ook om van onze praktijk een plaats te maken waar u en uw geliefde huisdier terecht kunnen.

 

Onze Paw Principes

 Onze huisdieren

 Aan het einde van de dag is het onze doelstelling om onze gezelschapsdieren een zo kwaliteitsvol mogelijk leven te geven. We focussen ons o.a. de bescherming van de kittens en puppy’s door in te staan  voor de eerste belangrijke vaccinaties en essentiële  puppy-socialisatie.

Wij hebben 2 aparte consultatieruimtes en werken steeds op afspraak zodat ook onze katten zich veilig voelen in de praktijk.

 

Ons team

Onze totale toewijding aan uw huisdieren begint met onze professionele, medelevende medewerkers die de nodige liefde bezitten voor de dieren.

 

Onze klanten

We zijn een luisterend oor voor elk baasje en we bieden betaalbare diergeneeskunde aan op maat van elke klant. We voorzien gratis parkeerplaats voor de ingang en zijn zeer gemakkelijk te bereiken via de hoofdbaan vanuit Oostende (Nieuwpoortsesteenweg) richting Middelkerke-Westende (oostendelaan en Westendelaan).

 

Uw huisdier, onze zorg

Door onze passie voor huisdieren streven we naar de beste veterinaire kwaliteit om uw huisdier zo goed mogelijk bij te staan. U kan steeds terecht bij ons (7 op 7 en na de openingsuren) voor het nodige advies.

Gelukkige beestjes = gelukkige baasjes

Wij vinden dat uw huisdier een zeer belangrijk onderdeel is van uw gezinsleven. Onze missie is om de gezondheid en het geluk van uw trouwe viervoeter maximaal te optimaliseren zodat de unieke band tussen u en uw huisdier zo sterk mogelijk blijft.

Warme harten voor koude neuzen

Met volle empathie en klantvriendelijkheid zorgen we ervoor dat onze  gastvrije praktijk steeds een luisterend oor is voor u en uw huisdieren.  Voor elk dier is er hier een plaatsje!

Professional

Het Team

Ons doel is om een veterinair gezondheidszorgteam samen te stellen dat zich toelegt op het leveren van uitzonderlijke klantenservice en veterinaire gezondheidszorg.

Dierenarts Katty

Afgestudeerd als dierenarts in 2015, ben ik vol enthousiasme ervaring gaan opdoen in het buitenland. Na gewerkt te hebben in Frankrijk (Parijs) in een kleine huisdierencentrum met verschillende collega’s had ik toch de drang mijn carrière verder te zetten aan de kust in België. 
Vooraleer ik gestart ben als dierenarts in meerdere praktijken (gecombineerd) in regio Middelkerke, Oostende en Brugge; kriebelde het toch nog om mee te werken aan een project in het buitenland.
Zo heb ik als vrijwillige dierenarts voor de organisatie Darwin Animal Doctors enkele maanden in Ko Tao (Thailand) operaties uitgevoerd bij vele straathonden en straatkatten in functie van hun welzijn en om de populatie straathonden en katten in te perken.
Na een 4-tal jaar samen te werken met collega’s kreeg ik toch de drang om mijn eigen praktijk uit te bouwen. Na de nodige ervaring opgedaan te hebben heb ik toch besloten eerst nog een specialisatie te starten aan de Universiteit van Gent.
Gedreven en gepassioneerd door mijn vak streef ik naar continue bijscholing.
Zo is mijn opleiding Vakdierenarts Kleine Huisdieren aan de Universiteit Dieregeneeskunde bijna afgerond, dit is een 2 jarige opleiding  die ons verder verdiept in de laatste nieuwe technieken en inzichten in de diergeneeskunde. Zodat we uw huisdier met de beste veterinaire kwaliteit kunnen bijstaan.
Met volle enthousiasme kan onze praktijk op 4 november 2019 van start gaan en we kijken ernaar uit jullie te ontmoeten!

info@dierenartskatty.be

Dierenarts Rebecca

Ik behaalde in 2023 mijn masterdiploma Dierenarts gezelschapsdieren. Kort erna ben ik hier in de praktijk begonnen als fulltime dierenarts. 

Ik streef naar perfectie en daarom doe ik regelmatig bijscholingen. Daarnaast wil ik mij verder verdiepen in de ziektes en de diagnostiek van onze viervoeters. 

De gezondheid van onze huisdieren primeren en dat probeer ik ook in mijn werk te tonen door niet enkel de basis, maar ook verdere onderzoeken te doen indien dit nodig is. 

Niet enkel honden en katten zijn welkom in de praktijk maar ook reptielen, knaagdieren en konijnen, ontvang ik met een glimlach!

Ik ben gepassioneerd en vanaf kleins af een grote dierenvriend. Hopelijk zie ik jullie lieve vriend(in) binnenkort eens in de praktijk!

 

Studente Diergeneeskunde Michèle

Mijn naam is Michèle en ik ben op dit moment studente Diergeneeskunde aan de UGent. Al van kleins af aan is het mijn droom om dierenarts te worden, waardoor ik heel blij ben dat ik als student bij Dierenarts Katty aan de slag kan! Zo krijg ik een goed beeld hoe het er in de praktijk aan toe gaat en kan ik de kennis die ik tot nu toe in theorie heb gezien toepassen!

Sinds de zomer van 2022 help ik mee in de praktijk bij Katty, maar hiervoor heb ik al eerder stages  vrijwilligerswerk gedaan. Zo heb ik al bij het VOC geholpen en ben ik al 4x naar Spanje gereisd om paarden en honden in nood te helpen.

Bij Dierenarts Katty help ik vooral met de hospi patiëntjes, assisteer ik bij consultaties, zorg ervoor dat alles netjes opgeruimd en proper is en onderhoud ik mee onze social media accounts.

Mijn plan later is zeker om me te specialiseren in honden en katten. Mijn passie heeft altijd al bij deze dieren gelegen. Zo heb ik vroeger altijd katten gehad en hebben we thuis nu 2 honden, Luna en Knoet, die enorm genieten van hun wandelingen aan de zee. Verder heb ik sinds 2 jaar ook een Luipaardgekko, Jonah.

 

Stuur Ons Een Bericht

Breng Ons Een Bezoek

Rietstraat 18, 8430 Middelkerke

Bel Ons Vandaag

059 46 46  49