Denk aan een noodplan voor uw huisdier! U kan na telefonisch advies (0468.45.22.80) een gepersonaliseerd (op maat van gewicht en medische achtergrond van uw viervoeter) FIRST AID pakket afhalen bij ons, dit komt ook na de corona veiligheidsmaatregelen nog van pas: Artikel: denk aan een noodplan voor uw huisdier

  • Onze praktijk blijft GEOPEND. Wij werken enkel OP AFSPRAAK en er is een RUIME WACHTZAAL voorzien zodat u niet in contact komt met andere klanten of patiëntjes. Indien mogelijk zullen wij u laten wachten in de wachtzaal en jullie viervoeter alleen onderzoeken. U kan wel alles volgen en zien.
  •  Diegenen die uit alle voorzorgen niet op consultatie willen of kunnen komen kunnen steeds telefonisch contact opnemen en is er een mogelijkheid om MEDICATIE/VOEDING AF TE HALEN die klaargelegd wordt voor u buiten of in de wachtzaal.
  •  Wij bieden ook een FIRST AID/EERSTE HULP PAKKET aan preventief indien de komende weken 🔒een lock down zou plaatsvinden zo kan u bij kleine klachten na advies van Ons reeds eerste hulp/medicatie geven aan uw viervoeter zonder u te verplaatsen. ☎️Neem hiervoor telefonisch contact op met ons!

 

Spread the love