GEZOCHT: Dierenarts (M/V). Tewerkstelling op zelfstandige basis

Wie zijn wij?
Dierenarts Katty is een nieuwe dierenartsenpraktijk voor kleine huisdieren in Middelkerke. Onze klanten en hun lieve viervoeters kunnen bij ons terecht voor consultaties, verdere onderzoeken en chirurgische ingrepen. We staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak. Dierenarts Katty beschikt over moderne apparatuur en biedt altijd uitgebreid onderzoek en advies. Meer weten? Surf dan zeker eens naar onze website www.dierenartskatty.be.

Wie zoeken wij?
Om onze snel groeiende praktijk te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde dierenarts. We houden van sociale, klantgerichte collega’s met een groot hart voor dieren.
Welke vereisten? Ben je leergierig? Dan is werkervaring geen must, een opleiding dierengeneeskunde is dat natuurlijk wel. Wij voorzien de nodige begeleiding zodat je zelfstandig leert werken. In het ideale scenario start je begin deze zomer, na een inloopperiode waarin je onze praktijk en werkwijze leert kennen.

Wat bieden wij?
Een deeltijdse job met veel flexibiliteit. Welke uren en dagen je komt werken, bepalen we in onderling overleg (alles is bespreekbaar). Hierdoor kan je de job makkelijk combineren. Je werkt op zelfstandige basis en krijgt een eerlijke verloning, gebaseerd op je ervaring en je prestaties.
Je komt terecht in een boeiende praktijk waar zowel algemene consultaties als chirurgische ingrepen worden uitgevoerd. We beschikken over een toffe werkomgeving met ruime consultatieruimtes, voorzien van echografie en radiografie. Leuke extra: de praktijk ligt op wandelafstand van het strand, ideaal om na het werk te genieten van een zonnige dag.

Hoe solliciteren? Voel je het al helemaal kriebelen? Dan maken we graag even kennis. Je kan ons bereiken op 0468 45 22 80 of via info@dierenartskatty.be. Zit je na het lezen van deze vacature nog met vragen? Aarzel ook dan niet om contact op te nemen.

Spread the love